Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 08 Αυγούστου 2003 09:18
A- A A+

Πολύ ισχυροί και τοπικά θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι θα πνέουν και σήμερα στο Αιγαίο. Στην ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία και τη δυτική Στερεά προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά ισχυροί έως πολύ ισχυροί και κατά τόπους στο Αιγαίο θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και στα ανατολικά τοπικά θυελλώδεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, ασθενείς έως μέτριοι και πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Αρχικά αίθριος καιρός προβλέπεται για αύριο (9/8) σε όλη τη χώρα αλλά το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και τοπικά την ημέρα στο Αιγαίο θυελλώδεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή