Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 12 Αυγούστου 2003 09:02
A- A A+

Σε όλη τη χώρα προβλέπεται για σήμερα γενικά αίθριος καιρός καi μόνο στα ηπειρωτικά το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί, στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Αιγαίο αργότερα πολύ ισχυροί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο από 18 έως 35 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι και αργότερα στα ανατολικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για σήμερα και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί, μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη, 13/8/2003, σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο πολύ ισχυροί .

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή