Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2003 09:27
A- A A+

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για σήμερα σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά και βόρεια ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα νοτιοανατολικά πολύ ισχυροί με εξασθένηση από το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 17 έως 36 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο από 21 έως 34 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις ανατολικές παράκτιες περιοχές η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Παρασκευή, σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά ισχυροί με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο σε όλη τη χώρα.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή