Αύριο η πρεμιέρα για το Μπιτς Βόλεϊ

Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2003 19:35
A- A A+

Εφθασε η ώρα για την προολυμπιακή δοκιμαστική διοργάνωση του Μπιτς Βόλεϊ. Από αύριο και μέχρι την Κυριακή 24 ομάδες ανδρών εγκαινιάζουν το νεόκτιστο Ολυμπιακό Κέντρο Μπιτς Βόλεϊμπολ, στο Φάληρο και συμμετέχουν στο τουρνουά Τσάλεντζερ.

Οι 24 ομάδες θα χωριστούν σε έξι ομίλους των τεσσάρων, μετά τη σημερινή (22:00) τεχνική σύσκεψη, στη διάρκεια της οποίας θα επιβεβαιωθούν και οι συμμετοχές.

Από αύριο και μέχρι την Πέμπτη θα διεξαχθούν οι αγώνες των ομίλων με το σύστημα «round robin› (όλοι εναντίον όλων σε ένα γύρο), ενώ στη φάση των «16› προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες και οι τέσσερις καλύτερες δεύτερες. Οι αγώνες της φάσης των «16» θα γίνουν την Παρασκευή, οι προημιτελικοί και οι δύο ημιτελικοί το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα γίνει ο αγώνας για την 3η θέση και ο τελικός (21.00).

Οσοι φίλαθλοι θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες, μπορούν να προμηθευθούν τα ειδικά δελτία εισόδου από τις 08:30 έως 18:00, στην έδρα της ΑΘΗΝΑ 2004 (Ιωλκού 8 & Φιλικής Εταιρείας, Νέα Ιωνία - είσοδος από οδό Παναγούλη). Δεν θα έχουν, όμως, τη δυνατότητα να μεταβούν με τα αυτοκίνητά τους στις εγκαταστάσεις του Φαλήρου, αλλά υποχρεωτικά να χρησιμοποιήσουν μέσα μαζικής μεταφοράς.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις