Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 19 Αυγούστου 2003 07:01
A- A A+

Αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο το απόγευμα στην Ηπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο Νότιο Αιγαιο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18 έως 37 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά από 19 έως 39 βαθμούς και στο Αιγαίο από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τετάρτη, σε όλη τη χώρα, προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και πρόσκαιρα στο Νότιο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολη.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθηνά από 24 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή