Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 20 Αυγούστου 2003 07:01
A- A A+

Αρχικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογιή Υπηρεσία (ΕΜΥ), αλλά το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια και πιθανώς στα ορεινά της Πελοποννήσου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και πρόσκαιρα στο Νότιο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18 έως 37 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο από 20 έως 39 βαθμούς και στο Αιγαίο από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη, σε όλη τη χώρα, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πίθανότητα να σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά μέτριοι και πρόσκαιρα στο Νότιο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει μικρή πιθανότητα να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοι μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 26 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αρχικά προβλέπεται αίθριος καιρός, αλλά από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή