Ευρωλίγκα: Κυρίαρχη του παιχνιδιού η Ρεάλ

Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2013 00:32
EPA/J.J. GUILLEN

Ο παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Sasha Kaun (δεξιά) προσπαθεί να ανακόψει τον Rafael Hettsheimeir της Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη διάρκεια του αγώνα των δύο ομάδων, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στο Top-16 της Ευρωλίγκας.

A- A A+

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής στο Top-16 της Ευρωλίγκας, επικρατώντας στην ισπανική πρωτεύουσα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 86-78 στην παράταση.

YOUTUBE

Οι αγώνες της Πέμπτης

Μετά το ισόπαλο 66-66 που έστειλε τους αντιπάλους στο έξτρα πεντάλεπτο, οι «μερένχες» όχι μόνο ήταν η ομάδα που «χαμογέλασε» στη λήξη του ματς αλλά πήρε και σημαντική διαφορά, χάρις στο τρίποντο του Κάρολ στην εκπνοή, ενώ παρέμεινε η μοναδική αήττητη ομάδα στην παρούσα φάση της διοργάνωσης.

Επίσης στο πλαίσιο του 5ου ομίλου, η Ζαλκγίρις έκανε επίδειξη δύναμης στο Κάουνας «διαλύοντας» την Άλμπα Βερολίνου με 92-56. Οι Λιθουανοί εδραίωσαν την επικράτησή τους στην τρίτη περίοδο, όταν έτρεξαν ένα επιμέρους σκορ 26-9.

Στον όμιλο του Ολυμπιακού, τον 6ο, η Μπαρτσελόνα έπαυσε, πολύ εύκολα μάλιστα, το αήττητο της Σιένα, νικώντας την ομάδα της Τοσκάνης 85-66 χάρις στον οίστρο του Άντε Τόμιτς (20 πόντοι, 5 ριμπάουντ).

Η Μακάμπι, τέλος, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στην Τουρκία και επικράτησε με 77-55 της Μπεσίκτας, που παραμένει χωρίς νίκη, σε αντίθεση με τους Ισραηλινούς που «ξέσπασαν» μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις