Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2003 07:01
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Πέμπτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο το απόγευμα στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει μικρή πιθανότητα να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο αιγαιο τοπικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18 έως 35 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο από 20 έως 37 βαθμούς και στο Αιγαίο από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Παρασκευή σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά ασθενείς,στα ανατολικά μέτριοι και στο Αιγαίο τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοι μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή