Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2003 07:01
A- A A+

Λίγες νεφώσεις σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), που τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια και πιθανόν στα ορεινά της Πελοποννήσου.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς και στα νότια μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18 έως 34 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 36 και στα νησιά από 23 έως 33 βαθμούς Κελσιου.

Αύριο Τρίτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο θα είναι παροδικά αυξημένες και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνεόυν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα στα βόρεια του νόμου να βρέξει πρόσκαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθεί πρόσκαιρα καταιγίδα, κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή