Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 26 Αυγούστου 2003 07:01
A- A A+

Λίγες νεφώσεις στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, προβλέπει για σήμερα Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 18 έως 35 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 20 έως 37 και στα νησιά από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη, σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο θα είναι παροδικά αυξημένες και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στ ανότια απο δυτικές διευθύνσεις μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθεί παροδική καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά σταδιακά θα αναπτυχθουν νεφώσεις και θα εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή