Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2003 07:01
A- A A+

Τοπικές νεφώσεις, με πιθανότητα να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στα βορειοανατολικά, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη, στην Ανατολική και Βόρεια Ελλάδα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Το απόγευμα στην υπόλοιπη χώρα γενικά ο καιρός θα είναι αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα δυτικά και βόρεια από 19 έως 35 βαθμούς, στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα από 20 έως 37 και στα νησιά του Αιγαίου από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Παρασκευή σε όλη τη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο Νότιο Αιγαίο βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο κατά περιόδους θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή