Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 02 Σεπτεμβρίου 2003 07:01
A- A A+

Λίγες νεφώσεις σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι οποίες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα είναι παροδικά αυξημένες και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στην Ηπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη. Το βράδυ καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νότια πελάγη τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα δυτικά και βόρεια από 19 έως 31 βαθμούς, στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα από 20 έως 35 και στα νησιά του Αιγαίου απο 24 βαθμούς έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τετάρτη, σε ολη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Στα βόρεια τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρεις διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί με περαιτέρω ενίσχυση από τις βραδυνές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση σε ολη τη χώρα.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοι βορειοδυτικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθεί καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή