Αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής ο Αλ. Γιωτόπουλος

Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2003 15:24
UPD:17:10

A- A A+

Ο φερόμενος ως αρχηγός της «17Ν» Αλέξανδρος Γιωτόπουλος αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής οι οποίοι, όπως είπε, έχουν πρόθεση να πετύχουν την καταδίκη του.

Ο κατηγορούμενος μάλιστα αρνήθηκε να παραμείνει στο βήμα, όταν ήρθε η σειρά της πολιτικής αγωγής να υποβάλει ερωτήσει. Αανάλογη στάση με αυτή είχε τηρήσει και ο Δημήτρης Κουφοντίνας έναντι των εκπροσώπων των θυμάτων της ''17 Νοέμβρη''.

Ο Γιωτόπουλος υποστήριξε ότι όλοι οι συγκατηγορούμενοί του που τον εμπλέκουν στην υπόθεση αποβλέπουν στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου, ενώ επανέλαβε ότι, αν και διαφωνεί με τη δράση της ''17Ν'', δεν την καταδικάζει.

Ο αναπληρωτής εισαγγελέας έδρας Βασίλης Μαρκής, ζήτησε εκ νέου από το δικαστήριο να εξεταστεί κατ` αντιπαράσταση ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος με τον Πάτροκλο Τσελέντη και τον Σωτήρη Κονδύλη, θέμα που θα κριθεί από το δικαστήριο.

Η συνεδρίαση διακόπηκε με ερωτήσεις που υπέβαλαν συνήγοροι πολιτικής αγωγής στις οποίες ωστόσο, ο Γιωτόπουλος δεν έδωσε καμία απάντηση. Η εξέταση του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου θα συνεχιστεί και αύριο.

Πηγή: AΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή