Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 05 Σεπτεμβρίου 2003 07:01
UPD:07:07
A- A A+

Παροδικές νεφώσεις στη Βορειο-Ανατολική Ελλάδα, με πιθανότητα βροχών κυρίως στη Θράκη, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα απροβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ανατολικά και νότια θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά μέτριοι έως ισχυροί, στα ανατολικά ισχυροί έως πολύ ισχυροί και στο νότιο Αιγαίο τοπικά θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 12 έως 24 βαθμούς, στα δυτικά από 16 έως 28 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα απο 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο, στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά, προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά θα πυκνώσουν και θα βρέξει μετά το μεσημέρι στα νοτιοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι ανεμοι θα πνέουν στα δυτικά απο δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά βόρειοι μέτριοι και στα νοτιοανατολικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Σήμερα στην Αττική, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ανατολικά και βόρεια θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα ανατολικά πολύ ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο κατά περιόδους θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή