Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2003 07:01
A- A A+

Νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, προβλέπει για σήμερα στο Ιόνιο, τα Ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Βαθμιαία όμως, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα βόρειδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν απο νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα δυτικά και βόρεια από 15 έως 28 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τετάρτη, στο Ιόνιο, την Ηπειρωτική χώρα και το Βόρειο Αιγαίο προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα πελάγη πολύ ισχυροί, οι οποίοι από το βράδυ στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής το πρωΐ. Οι άνεμοι θα πνέουν απο νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, αρχικά προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες, γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή