Δίκη «17Ν» : Αντίκτυπο στην οικονομία είχαν οι επιχειρήσεις της οργάνωσης

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Χρήστο Λάμπρου
Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2003 10:16
A- A A+

Με την αγόρευση του εισαγγελέα, Χρήστου Λάμπρου, συνεχίζεται η ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Ο κ. Λάμπρου, αναφέρεται γενικά στις βομβιστικές επιθέσεις, που έκανε η «17 Νοέμβρη», σε επιχειρήσεις και στις δολοφονίες επιχειρηματιών.

Οπως είπε ο εισαγγελικός λειτουργός, οι ενέργειες αυτές της «17 Νοέμβρη», είχαν σοβαρό αντίκτυπο στην οικονομία της χώρας και έπληξαν εργαζομένους.

«Ποιός θα φέρει τα κεφάλαιά του, την τεχνογνωσία του σε μια χώρα, που δείχνει να αναρχοκρατείται; Η «17 Νοέμβρη» δημιούργησε ανέργους και αναταραχή. Ποιός διερεύνησε να βρει το μέγεθος του κακού, που έκαναν οι άνθρωποι αυτοί στις επιχειρήσεις του Αθανασιάδη, του Αγγελόπουλου, του Μομφεράτου ή του Περατικού;»

Αναφερόμενος στις ληστείες σε τράπεζες και σε Ταχυδρομικά Ταμιευτήρια, που έκανε η «17 Νοέμβρη», ο κ. Λάμπρου υποστήριξε πως τα χρήματα αυτά τα έβαλαν στις τσέπες τους ο Γιωτόπουλος, ο Κουφοντίνας και οι υπόλοιποι.

«Λέτε να μην ξέρουν από ποιές τσέπες βγήκαν; Τα χρήματα αυτά τα έβγαζε ο λαός. Αφαιρέθηκαν από το πορτοφόλι των εργαζομένων για να περνάει καλά ο φυγόπονος, ο άνεργος, αλλά μπον βιβέρ Αλέξανδρος Γιωτόπουλος».

ΠΗΓΗ : Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή