Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2003 07:01
A- A A+

Νεφώσεις, με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή στο Βόρειο Ιόνιο, τη Δυτική Στερεά, την Ηπειρο, τη Μακεδονία και τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη Ελλάδα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στις υπόλοιπες περιοχές δυτικοί-βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και πρόσκαιρα στα νότια ισχυροί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 14 έως 25 βαθμούς και στην

υπόλοιπη χώρα από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο, στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα και τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα υπάρχουν λίγες

νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Ιόνιο τοπικά ισχυροί και στις υπόλοιπες περιοχές από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή