Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2001 07:03
UPD:07:05
A- A A+

Λίγες νεφώσεις προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια της χώρεας, που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες στο Βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο και τη Δυτική Στερεά, τη Δυτική Πελοπόννησο και τη Δυτική Μακεδονία. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι νότιοι, μέτριοι και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 12 έως 28 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 31 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός προβλέπεται για την Αττική, αλλά αργότερα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Για σήμερα Δευτέρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή