ΠΑΣΟΚ : Το μεσημέρι τα αποτελέσματα των αντιπροσώπων

Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2001 07:45
UPD:07:58
A- A A+

Το 70% υπερέβη το ποσοστό συμμετοχής στις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη 5.000 αντιπροσώπων για το συνέδριο του κινήματος, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου. Τα επίσημα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν το μεσημέρι. «Το ΠΑΣΟΚ, είναι ένα κόμμα ανοικτό στην κοινωνία, με τον λαό θα προχωρήσουμε για να δημιουργήσουμε το μέλλον της Ελλάδας», δήλωσε ο πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, προσερχόμενος για να ψηφίσει.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής», ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Ακης Τσοχατζόπουλος, υποστήριξε ότι οι εξελίξεις θα κρίνουν εάν ο κ. Σημίτης θα οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές και απηύθυνε έκκληση προς το κόμμα, να αφουγκραστεί τον λαό. Ωστόσο, κορυφαία στελέχη που ερωτήθηκαν για τις δηλώσεις του κ. Τσοχατζόπουλου, εξέφρασαν αντίθετη άποψη.

«Το συνέδριο εκλέγει πρόεδρο, και αυτός θα είναι ο Κώστας Σημίτης, μαζί ενωμένοι με τον Κώστα Σημίτη πρόεδρο και πρωθυπουργό θα προχωρήσουμε μπροστά», τόνισε η υπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Βάσω Παπανδρέου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή