Σε ρυθμό προπόνησης στους «8» ο Πανθρακικός

Η ομάδα της Θράκης νίκησε τον Απόλλωνα Σμύρνης με 4-1
Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013 22:03
ΑΠΕ-ΜΠΕ
A- A A+

Εύκολο βράδυ πέρασε στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός, καθώς νίκησε εύκολα τον Απόλλωνα με 4-1 και έγινε η τελευταία ομάδα (χρονικά) που προκρίθηκε στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα γκολ του ακριτικού συλλόγου σημείωσαν οι Τζανής (5΄), Σερφά (35'), Βαϊρουά (80΄) και Λουσέρο (86΄), ενώ για τον Απόλλωνα είχε μειώσει με πέναλτι ο Κατσίκης στο 65ο λεπτό.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια, κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με 2-0 σε αυτό το διάστημα. Μόλις στο 5ο λεπτό η άμυνα του Απόλλωνα δεν έδιωξε σωστά την μπάλα σε ενέργεια του Λουσέρο, αυτή έφτασε στον Τζάνη κι εκείνος έκανε το 1-0.

Στο 35΄ ο αγώνας ουσιαστικά «κλείδωσε» για τους γηπεδούχους, καθώς ο Σεργά με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 2-0, αλλά μια μάλλον άστοχη υπόδειξη του διαιτητή Παπαδόπουλου, που καταλόγισε πέναλτι σε πέσιμο του Ντιαλό από μαρκάρισμα του Σαρακατσάνου (64΄), επέτρεψε στον Κατσίκη να μειώσει στο 65ο λεπτό και να ξαναβάλει την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στο κυνήγι της πρόκρισης (1-1 ο πρώτος αγώνας.

Βλέποντας τους φιλοξενούμενους απειλητικούς, ο Δερμιτζάκης πέρασε στο 75' τους Ππαδόπουλο και Βαϊρουά, με τον δεύτερο να δίνει τη χαριστική βολή στον Απόλλωνα στο 80΄, για να «κλείσει» το αποτέλεσμα ο Λουσέρο στο 86΄.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις