Η Παρί ανακοίνωσε τον Μπέκαμ

Ο 37χρονος Άγγλος παρουσιάστηκε στο «Παρκ Ντε Πρενς»
Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013 19:27
EPA/IAN LANGSDON

Ο βρετανός ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην οποία ανακοινώθηκε η υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με την Παρί Σεν Ζερμέν.

A- A A+

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε επισήμως την απόκτηση του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη γαλλική ομάδα ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

YOUTUBE

H παρουσίαση του Μπέκαμ από την ΠΣΖ

Η συνέντευξη Τύπου για την παρουσίασή του έγινε στο «Παρκ ντε Πρενς», με τον πρόεδρο της Παρί, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, να δηλώνει πως «ο Ντέιβιντ απέρριψε τις προτάσεις πολλών συλλόγων απ' όλο τον κόσμο, επομένως είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε. Θα μας βοηθήσει να φτάσουμε το όνειρό μας, που είναι να γίνουμε ένας από τους καλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους».

Από την πλευρά του, ο Άγγλος ποδοσφαιριστής διευκρίνισε ότι η οικογένειά του θα συνεχίσει να ζει στο Λονδίνο, προσθέτοντας ότι «τώρα είχα περισσότερες προτάσεις από ποτέ στην καριέρα μου. Το Παρίσι είναι μια συναρπαστική πόλη, πάντα ήταν και πάντα θα είναι, αλλά τώρα υπάρχει ένας σύλλογος που με συναρπάζει. Είμαι χαρούμενος που επέλεξα να είμαι μέρος του μέλλοντος της Παρί Σεν Ζερμέν. Είμαι ενθουσιασμένος».

Ο Μπέκαμ έπλεξε το εγκώμιο του τεχνικού της Παρί, Κάρλο Αντσελότι, με τον οποίο συνεργάστηκε στη Μίλαν, όταν έπαιξε στους «ροσονέρι» ως δανεικός από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι. «Ο Κάρλο είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές, για τους οποίους έχω παίξει,» είπε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις