Πανηγυρική πρόκριση για Λεβαδειακό

Οι Βοιωτοί προκρίθηκαν στους «8» με δύο νίκες επί της Κέρκυρας
Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013 16:02
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ

Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν την επίτευξη γκολ στον αγώνα Κέρκυρα- Λεβαδειακός για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

A- A A+

Το σκορ του πρώτου αγώνα (1-2) μπορεί να επέτρεπε στην Κέρκυρα να ελπίζει πως θα το ανατρέψει, όμως ο Λεβαδειακός ήταν ανώτερη ομάδα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με δύο νίκες επί των «Φαιάκων».

Οι «πράσινοι» της Βοιωτίας επικράτησαν 1-0 (32΄ Ροτζέριο) στον επαναληπτικό, που διεξήχθη στο νησί του Ιονίου και πήραν την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Με κεκτημένη ταχύτητα από τη Σούπερ Λίγκα όπου πραγματοποιεί την καλύτερη πορεία στην ιστορία του, ο Λεβαδειακός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με τον αέρα της καλύτερης ομάδας.

Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου δεν προσπάθησαν να προφυλάξουν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα αλλά επιδίωξαν να διασφαλίσουν την πρόκριση «χτυπώντας» και το δεύτερο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι, λοιπόν, έψαξαν από την αρχή το γκολ που θα διασφάλιζε την πρόκριση και το πέτυχαν στο 32΄. Στο λεπτό εκείνο ο Ροτζέριο με δεξί βολέ μέσα από την περιοχή, σε «άσχημο» διώξιμο του Στάμου, έκανε το 0-1 και, ουσιαστικά, «σκότωσε» κάθε ενδιαφέρον για τη συνέχεια.

Έκτοτε ο Λεβαδειακός κατέβασε ρυθμό, καθώς ακολουθεί ο αγώνας  και έπειτα από άσχημο διώξιμο του Στάμου, έδωσε το προβάδισμα στους Βοιωτούς και παράλληλα την ευκαιρία να κατεβάσουν ρυθμό, εν όψει… ΠΑΣ Γιάννινα την ερχόμενη Δευτέρα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις