Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2003 07:01
UPD:07:39
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Πέμπτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο στα ανατολικά και νότια θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 11 έως 27 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 28 και στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Παρασκευή, σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ανατολικά και νότια θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί, ασθενείς, στα ανατολικά βόρειοι, μέτριοι και στο Αιγαίο ισχυροί με σταδιακή ενίσχυση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στην ανατολική και βόρεια Ελλάδα.

Σήμερα στην Αττική, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς και στα ανατολικά μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή