Η Μπάρμπρα Στρέιζαν επιστρέφει στη βραδιά των Όσκαρ

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013 12:58
EPA/BARRY SWEET

Ο θρύλος της μουσικής, Μπάρμπρα Στρέιζαν.

 

A- A A+

Έπειτα από 36 χρόνια,  θα ανέβει ξανά στη σκηνή των Όσκαρ ο θρύλος της μουσικής, η Μπάρμπρα Στρέιζαν, όπως ανακοίνωσαν χθες οι διοργανωτές της τελετής απονομής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Talk of the Town: Η Barbra Streisand στη σκηνή των Όσκαρ

Η δύο φορές βραβευμένη με Oscar Barbra Streisand, η οποία έχει τραγουδήσει ζωντανά σε τελετή απονομής Oscar μια φορά στο παρελθόν, θα εμφανιστεί στη σκηνή κατά τη φετινή απονομή στις 24 Φεβρουαρίου. 

Η συμμετοχή της Στρέιζαντ στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου, ενισχύει περαιτέρω την εντυπωσιακή γκάμα ταλέντων που πρόκειται να παρευρεθούν, όπως η Αντέλ, η Τζένιφερ Χάντσον, ο Χιου Τζάκμαν και η Αν Χάθαγουεϊ, καθώς και οι παραγωγοί Νιλ Μερόν και Κρέγκ Ζάνταν.

«Σε μια βραδιά που τιμά την τέχνη του κινηματογράφου και της μουσικής, πως θα μπορούσε να λείπει η Μπάρμπρα Στρέιζαντ», δήλωσαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Η Στρέιζαντ, η οποία κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού το 1968 για την ταινία «Hello Dolly», τραγούδησε τελευταία φορά σε τελετή των βραβείων το 1977, όταν κέρδισε το Όσκαρ για καλύτερο τραγούδι, το «Evergreen» από την ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται».

Προτεινόμενα για εσάς