Κύπελλο Ελλάδας: Τα τελευταία εισιτήρια

Η φάση των «16» ολοκληρώνεται σήμερα σε Κέρκυρα και Κομοτηνή
Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013 12:12
ICON PRESS/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

Στιγμιότυπο απο τον αγώνα Λεβαδειακός - Κέρκυρα.

A- A A+

Στην Κέρκυρα και την Κομοτηνή θα «τσεκαριστούν» απόψε τα τελευταία εισιτήρια για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το μεσημέρι, στο ΕΑΚ Κέρκυρας η ομώνυμη ομάδα θα παίξει με τον Λεβαδειακό (14:00), ενώ το βράδυ (20:00) ο Πανθρακικός θα υποδεχθεί στην Κομοτηνή τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ομάδα της Βοιωτίας είχε επικρατήσει των «Φαιάκων» με 2-1 στον αγώνα της Λιβαδειάς και είναι το λογικό φαβορί για πρόκριση, δεδομένης της εξαιρετικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, όμως η ανατροπή του σκορ μόνο δύσκολη δεν είναι, καθώς στους γηπεδούχους αρκεί ένα γκολ.

Πρώτιστος στόχος της ομάδας του Άκη Μάντζιου είναι ωστόσο η αποφυγή του υποβιβασμού, γι΄ αυτό και ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να ξεκουράσει πολλούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του.

Ο Πανθρακικός, που είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1 στη Ριζούπολη, θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα με αρκετά προβλήματα, καθώς ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του έξι ποδοσφαιριστές, όμως ακόμη κι έτσι η ομάδα της Θράκης είναι το φαβορί για την πρόκριση.

Από την πλευρά της, πάντως, η «ελαφρά ταξιαρχία» δεν μετέβη στην Κομοτηνή μοιρολατρικά αλλά για να διεκδικήσει όσες πιθανότητες έχει, καθώς το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν είναι απαγορευτικό.

Μέχρι στιγμής, στους «οκτώ» της διοργάνωσης έχουν προκριθεί οι: Πλατανιάς, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακός και Βέροια.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις