Η ατζέντα της ημέρας

Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013 09:45
A- A A+

12:00 Σύσκεψη του υπουργού Μακεδονίας και Θράκης Θ. Καράογλου με τους προέδρους των Επιμελητηρίων Μακεδονίας και Θράκης.

12:00 Ανακοίνωση του δείκτη κύκλου εργασιών στο λιανικό εμπόριο για τον Νοέμβριο από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.).

13:30 Συνάντηση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας, Γιώργου Ζανιά, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

14:30 Συνέντευξη Tύπου της Ομάδας Εργασίας του ΟΗΕ για την Αυθαίρετη Κράτηση σχετικά με τα αρχικά της ευρήματα, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αποστολής για την αξιολόγηση της κατάστασης σχετικά με τη στέρηση της ελευθερίας στην Ελλάδα, στο ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis.

21:00 Χαιρετισμός του υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστή Χατζηδάκη στην εκδήλωση του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου για το νέο έτος στο ξενοδοχείο Intercontinental.

- Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου στο Βερολίνο προκειμένου να πραγματοποιήσει σειρά επαφών με την ηγεσία του γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD).

- Ανακοίνωση του δείκτη κύκλου εργασιών στο λιανικό εμπόριο για τον Νοέμβριο από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.).

Απεργιακό δελτίο

- Ακινητοποιημένα τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ, τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός.

- 24ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ).

- Στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του πρωινού ωραρίου εργασίας.

- 24ωρη απεργία της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ.

- Απεργία της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή