Ισόπαλο το clasico

Στο «Καμπ Νου» θα λύσουν τις διαφορές τους οι «αιώνιοι» της Ισπανίας
Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013 23:57
EPA/JUANJO MARTIN
A- A A+

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν η Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ισπανίας που έληξε ισόπαλος 1-1.

Η αναμέτρηση ήταν αντάξια των προσδοκιών των απανταχού φίλων του αθλήματος, με τις δύο ομάδες να πιάνουν «τρελό» ρυθμό σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες για γκολ.

REUTERS

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης στο μεταξύ τους αγώνα για το Κύπελλο Ισπανίας στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Σεσκ Φάμπρεγκας στο 50΄ αλλά οι Μαδριλένοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με την «αποκάλυψη» του αγώνα, τον Ραφαέλ Βαράν στο 83ο λεπτό.

Εκτός του γκολ με το οποίο διατήρησε «ζωντανές» τις ελπίδες της ομάδας του εν όψει της ρεβάνς στο «Καμπ Νου», ο 19χρονος Γάλλος αμυντικός αναπλήρωσε επάξια το κενό του Πέπε στο κέντρο άμυνας της Ρεάλ, ξεσηκώνοντας με την απόδοση του τους φίλους της «βασίλισσας» που τον αποθέωσαν.

Αύριο η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται την Σεβίλλη στον άλλο ημιτελικό του Κυπέλλου Ισπανίας ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι ημιτελικοί είναι διπλοί και οι αγώνες ρεβάνς θα γίνουν σε περίπου ένα μήνα (27-28 Φεβρουαρίου).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις