Formula 1: Δεν αλλάζει τη Red Bull ο Χόρνερ

Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013 22:49
RED BULL/CLIVE MASON
A- A A+

Ο Κρίστιαν Χόρνερ θα παραμείνει στη θέση του επικεφαλής της Red Bull για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο 39χρονος Βρετανός συμφώνησε σε επέκταση της συνεργασίας του με τη Red Bull και έβαλε την υπογραφή του σε πολυετές συμβόλαιο, η διάρκεια του οποίου παραμένει αδιευκρίνιστη.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Χόρνερ αποτελεί το πρόσωπο-κλειδί της αυστριακής ομάδας και πιστώνεται τις πρόσφατες επιτυχίες της. Μαζί με τον Αντριαν Νιούι είναι τα δύο στελέχη που μεταμόρφωσαν στην κυριολεξία τη Red Bull και τις χάρισαν τα τρία διαδοχικά παγκόσμια πρωταθλήματα.

Ο 39χρονος βρίσκεται στο τιμόνι της Red Bull από το 2005, όταν η ομάδα του Μίλτον Κέινς εισήλθε στην Formula 1. Μέσα σε οκτώ χρόνια την οδήγησε από την έβδομη θέση που ξεκίνησε, στην κατάκτηση τριών συνεχόμενων νταμπλ (πρωτάθλημα σε οδηγούς με τον Σεμπάστιαν Φέτελ και κατασκευαστές).

Η επέκταση της συνεργασίας του δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ομάδα, αλλά επιβεβαιώθηκε από στέλεχός της. Οι όροι της συμφωνίας δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί, αλλά ο Χόρνερ σίγουρα θα κρατάει τα ηνία το 2014, μία κρίσιμη χρονιά για την Formula 1 καθώς θα υπάρξουν πολλές και σημαντικές αλλαγές στους κανονισμούς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις