Στα προημιτελικά με «σουίπ» η Βέροια

Η ομάδα της Ημαθίας άφησε εκτός συνέχειας την Ξάνθη
Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013 19:00
MOTION TEAM/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Στιγμιότυπο από τον αγώνα Ξάνθη - Βέροια για το Κύπελλο Ελλάδος.

A- A A+

Περιφανή πρόκριση εις βάρος της Ξάνθης σημείωσε η  Βέροια, που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με δύο νίκες επί της ακριτικής ομάδας.

Μετά το 2-1 της πρώτης αναμέτρησης στην Ημαθία, η «βασίλισσα του βορρά» νίκησε το ακριτικό συγκρότημα επιβλήθηκε και στα Πηγάδια, με 2-0, με γκολ των Καλογέρη στο 37ο και Ολαϊτάν στο 79ο λεπτό.

Η Βέροια ήταν εξαιρετική απόψε στην έδρα της αντιπάλου της, έπαιξε επιθετικά από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα και αιφνιδίασε την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, που προφανώς πίστεψε ότι ο μακεδονικός σύλλογος θα έπαιζε αμυντικά για να προασπίσει το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού. 

Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ, καθώς η Βέροια ήταν πασιφανώς ανώτερη της Ξάνθης, σημειώνοντας μάλιστα την πρώτη νίκη της ιστορίας της στην έδρα της αποψινής αντιπάλου της.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 37΄ με απίστευτο σουτ του Καλογέρη από 35 μέτρα, για να κάνει το 0-2 ο Ολαϊτάν στο 79ο λεπτό, κι ενώ οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Καλαϊτζίδη έχασαν πριν, ενδιάμεσα και μετά τα δύο τέρματά τους πολύ καλές ευκαιρίες, κυρίως με τους Μπαργκάν και Ολαϊτάν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις