ΗΠΑ: Σε εξέλιξη ομηρία εξάχρονου από ένοπλο στην Αλαμπάμα

Άνδρας εκτέλεσε εν ψυχρώ οδηγό σχολικού λεωφορείου και ταμπουρώθηκε σε υπόγειο
Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013 15:50
REUTERS/PHIL SEARS

Πυροτεχνουργοί και αστυνομικοί έχουν στήσει οδόφραγμα κοντά στο σημείο όπου βρήκε καταφύγιο ο άνδρας, ο οποίος νωρίτερα ανέβηκε σε σχολικό λεωφορείο στην πολιτεία Αλαμπάμα των ΗΠΑ, σκότωσε τον οδηγό και διέφυγε κρατώντας όμηρο ένα εξάχρονο παιδί.

A- A A+

Ένοπλος άνδρας ανέβηκε σε ένα σχολικό λεωφορείο στην πολιτεία Αλαμπάμα των ΗΠΑ, σκότωσε τον οδηγό και διέφυγε κρατώντας όμηρο ένα εξάχρονο παιδί, ενώ στη συνέχεια κατέφυγε σε υπόγειο, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο άνδρας ανέβηκε στο σχολικό λεωφορείο την Τρίτη το απόγευμα, σκότωσε τον άνδρα που του οδηγούσε και συνέλαβε όμηρο ένα από τα παιδιά.

Στη συνέχεια βρήκε καταφύγιο σε ένα υπόγειο, ενώ η αστυνομία βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί του μέσω ενός σωλήνα, όπως μεταδίδει το συνεργαζόμενο με το CNN τηλεοπτικό δίκτυο WSFA.

REUTERS

«Είμαστε στην αρχή της έρευνας», δήλωσε ο Ντέιβιντ Ρέιτσελ, διοικητής της αστυνομίας της πόλης Νόθαν, στην κομητεία Χιούστον της Αλαμπάμα.

Όλοι οι δρόμοι της περιοχής έχουν κλείσει, ενώ τρία σχολεία έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους για σήμερα εξαιτίας της κατάστασης ομηρίας.

Σύμφωνα με το δίκτυο WDHN, το εξάχρονο παιδί έχει ανάγκη ημερήσιας φαρμακευτικής αγωγής, την οποία η αστυνομία κατάφερε να περάσει στο υπόγειο μέσω του σωλήνα.

Νωρίς το πρωί, σύμφωνα με το WDHN, το FBI ανέλαβε το συντονισμό της επιχείρησης από τις τοπικές αρχές.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή