Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2003 07:01
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο στα νότια θα υπάρχουν παροδικές αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί, ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι, μέτριοι τοπικά στο Αιγαίο ισχυροί και απο το βράδυ πολύ ισχυροί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 29 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο, σε ολη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα ανατολικά και νότια θα είναι τοπικά αυξημένες. Οι ανεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά απο βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και βόρεια.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι και από το βράδυ στα ανατολικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή