Ανεξάρτητοι Έλληνες: Συγκέντρωση στα γραφεία της ΕΛΣΤΑΤ

Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013 16:16
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στελέχη και υποστηρικτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα γραφεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής έδωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος.

A- A A+

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής πραγματοποίησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ζητώντας την απομάκρυνση του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για υπόθεση της διόγκωσης του ελλείμματος του 2009.

YOUTUBE
Ο Π. Καμμένος στην ΕΛΣΤΑΤ

Δήλωση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένου, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε το κόμμα στα γραφεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, με αφορμή την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος, εναντίον του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, για αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επιλέξαμε να είμαστε εδώ στην ΕΛΣΤΑΤ, όπου οι εργαζόμενοι αποκάλυψαν την απάτη που έγινε εις βάρος του ελληνικού λαού, ώστε να αλλοιωθούν τα οικονομικά στοιχεία του 2009 για να οδηγηθεί η χώρα στο ΔΝΤ και η ελληνική οικογένεια στην εξαθλίωση», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Π. Καμμένος.

Κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση ότι εξακολουθεί να διατηρεί στην ΕΛΣΤΑΤ τον κ. Γεωργίου, «συνεχίζοντας να εκτελεί τις εντολές της τρόικας και των δανειστών». «Από τη στιγμή που θα τελεσιδικήσει η απόφαση για την παραποίηση των στατιστικών στοιχείων, καμία δανειακή σύμβαση και κανένα μνημόνιο δεν ισχύει, η Ελλάδα απελευθερώνεται», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή