Ισοπαλία στο ντέρμπι του «βυθού»

Κέρκυρα και Άρης έμειναν στο 2-2 στον αγώνα του νησιού των «Φαιάκων»
Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013 21:25
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤ

Φάση από τον αγώνα Κέρκυρα - Άρης για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκα στο γήπεδο της Κέρκυρας.

A- A A+

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση της Κέρκυρας ανάμεσα στην ομώνυμη γηπεδούχο ομάδα και τον Άρη, με την οποία ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα. Το τελικό 2-2 (24΄, 53΄ Κυβελίδης – 17΄ Γιαννίτσης, 79΄ Καραγιάννης) δεν ευνοεί κανέναν από τους δύο αντίπαλους στη μεγάλη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ξεκίνησε πιο δυνατά και στο 15΄ είχε μια καλή ευκαιρία για να προηγηθεί, αλλά το σουτ του Γκέσιου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά αργότερα και από κόρνερ του Ζαραδούκα ο Γιαννίτσης έκανε το 0-1 με δυνατή κεφαλιά, αλλά η απάντηση ήρθε από τον νεοαποκτηθέντα Κυβελίδη, που στην πρώτη εμφάνισή του άνοιξε «λογαριασμό» στο 24΄ με τον ίδιο τρόπο (κεφαλιά). 

Ο Έλληνας επιθετικός, όμως, δεν έμεινε εκεί, καθώς στο 53ο λεπτό αξιοποίησε ιδανικά την ασίστ του Γκέσιου και με προβολή πρόλαβε την έξοδο του Βελλίδη και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 75΄ τα πράγματα φάνηκε ότι παίρνουν άσχημη τροπή για τους Θεσσαλονικείς, που είδαν τον Παπαστεργιανό να αποβάλλεται, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα η ομάδα του Αλκαράθ έφτασε στην ισοφάριση  με τον Καραγιάννη, ύστερα από πάσα του Τάτου που επίσης έκανε ντεμπούτο με τη νέα ομάδα του.

Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε στον εναπομείναντα χρόνο κι έτσι η Κέρκυρα παραμένει ουραγός, ενώ ούτε ο Άρης ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις