Υπό προϋποθέσεις η αποχώρηση Γ. Σπανού

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας φεύγει μόνο αν υπάρξει ικανοποιητική διάδοχη κατάσταση
Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013 14:53
ICON PRESS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ατρόμητος - Γιώργος Σπανός

A- A A+

Με πλήρη συνείδηση και συναίσθηση των λεγομένων του τοποθετήθηκε ο Γιώργος Σπανός χθες, μετά τον ατυχή ως προς την έκβασή του αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού.

Γ. Σπανός: Θα κρατήσω τον Ατρόμητο μέχρι το καλοκαίρι

Η χθεσινή δήλωση του προέδρου του Ατρομήτου

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ των δυτικών προαστίων επανέλαβε και σήμερα την πρόθεση να αποχωρήσει από το σύλλογο στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, υπό την προϋπόθεση ότι ή διάδοχη κατάσταση θα είναι επαρκής και σύμφωνη με τα στάνταρ που έχουν τεθεί.

«Είναι κάτι που είχα στο μυαλό μου αρκετό καιρό. Είναι μια σειρά πραγμάτων που με έχουν ενοχλήσει για να πάρω τη συγκεκριμένη απόφαση,» δήλωσε ο κ. Σπανός στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ». «Από τη στιγμή που δεν περνάω καλά και δεν δίνω όραμα, από τη στιγμή που βλέπω στην κερκίδα διχόνοια κι εντάσεις χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί, θα φύγω,» πρόσθεσε.

Ο Γιώργος Σπανός επανέλαβε ότι θα αφήσει μία ΠΑΕ χωρίς χρέη και πως «αν δεν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος, όπως θα τον κρίνω εγώ, οι μετοχές θα δοθούν στο Δήμο Περιστερίου. Είναι μία ομάδα καθαρή, με πολύ υλικό, υπάρχουν ακαδημίες και πράγματα που έχουμε χτίσει χρόνια τώρα, με μεράκι και ιδρώτα».

Στο τέλος, πάντως, ο πρόεδρος του Ατρόμητου άφησε ένα περιθώριο υπαναχώρησης. «Το καλοκαίρι θα αποχωρήσω, εφόσον υπάρξουν οι προϋποθέσεις. Δεν μπορώ να αφήσω έτσι ένα δημιούργημα δικό μου. Έχω υποχρέωση απέναντι στους ανθρώπους του Περιστερίου να προετοιμάσω την επόμενη μέρα του συλλόγου, που θα εγγυάται μια ομαλή πορεία». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις