Στην Κέρκυρα πέφτει η αυλαία

Η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τον Άρη σε αγώνα ύψιστης σημσίας
Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013 10:00
Eurokinissi/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
A- A A+

Αγώνας χωρίς αύριο για Κέρκυρα και Άρη αποτελεί η μεταξύ τους αναμέτρηση, με την οποία θα πέσει απόψε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα (19:30).

Η ομάδα του Ιονίου υποδέχεται τους «κίτρινους» της Θεσσαλονίκης σε ένα παιχνίδι ύψιστης βαθμολογικής σημασίας, αφού το περιθώριο έχει στενέψει ασφυκτικά και για τους δύο συλλόγους. Οι «Φαίακες» θέλουν τους βαθμούς ώστε να συντηρήσουν τις ελπίδες τους για παραμονή, ο Άρης για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις.

Οι γηπεδούχοι καλούνται να ξεπεράσουν την απουσία του Βενέτη, καθώς ο Έλληνας αμυντικός δεν κατόρθωσε να επανέλθει εγκαίρως μετά τον τραυματισμό του και αποκλείστηκε, όπως και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κέρκυρας, ο  Ανδρεόπουλος.


Αντίθετα, στον Άρη αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ο Ανδρέας Τάτος, που παραχωρήθηκε δανεικός από τν Ολυμπιακό και η τεχνική ηγεσία της ομάδας υπολογίζει πολύ στις υπηρεσίες του.

Ο Λούκας Αλκαράθ προτίθεται να τον ξεκινήσει βασικό, ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να βρήκε λύση για τη συγκεκριμένη θέση αλλά σήμερα θα έχει δύο σημαντικές απουσίες, με τους Αγκάνθο και Πουλίδο να βρίσκονται εκτός αποστολής λόγω της αποβολής τους στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις