Τρέχει...με πάνω από 200 ο Μέσι

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013 00:21
REUTERS/ALBERT GEA

Ο Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα πανηγυρίζει το γκολ ενάντια στην Οσασούνα.

A- A A+

Καρέ με Οσασούνα ο Μέσι, έφτασε γτα 202 γκολ στο πρωτάθλημα!

Ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου έστειλε το δικό του μήνυμα στη Ρεάλ Μαδρίτης, τρεις ημέρες πριν τον πρώτο προημιτελικό του Copa Del Ray. Πέτυχε 4 γκολ στο νικηφόρο 5-1 της Μπαρτσελόνα επί της Οσασούνα κι έγινε ο πρώτος παίκτης των Καταλανών που ξεπερνάει τα 200 γκολ στην πριμέρα ντιβιζιόν!

Ο Αργεντινός δείχνει ότι είναι αρκετά «ζεστός» ενόψει της αναμέτρησης με τους «μερένγκες» και οδηγεί τη «Μπάρτσα» με μαθηματική ακρίβεια στην κατάκτηση του εφετινού τίτλου. Για να χαθεί αυτός ο τίτλος από τους «μπλαουγκράνα» θα πρέπει να «αυτοκτονήσουν», αν και ακόμη το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο (21η αγωνιστική). Εκτός του Μέσι, στο ματς με την ομάδα της Παμπλόνα σκόραρε και ο Πέδρο.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έκανε τη νίκη της αγωνιστιλήΑργά το βράδυ είχαμε το "ξέσπασμα" της Αθλέτικ Μπιλμπάο που διέλυσε 3-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ σημαντική εκτός έδρας νίκη της αγωνιστικής, καθώς επικράτησε 3-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία έμεινε 11 βαθμούς πίσω από τη Μπαρτσελόνα. Ο Σαν Χοχέ στο 50΄, ο Σουσαέτα στο 77΄ και ο Ντε Μάρκος στο 84΄ ήταν οι σκόρερ των Βάσκων.

Νίκη-θρίλερ πέτυχε η Μάλαγα επί της Μαγιόρκα εκτός έδρας με 3-2. Οι Ανδαλουσιάνοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα γκολ των Σαβιόλα (10΄) και Ίσκο (16΄), αλλά οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Καζαντέσους στο 27΄.  Στο 62΄ ο Μονρεάλ έκανε το 3-1, αλλά οκτώ λεπτά μετά ο Ντος Σάντος μείωσε σε 3-2. Στα τελευταία λεπτά η Μαγιόρκα πίεσε κι έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει.

Κανένα πρόβλημα απέναντι στη Μπέτις δεν είχε η Ράγιο Βαγεκάνο, η οποία επιβλήθηκε με 3-0. Ο Πίτι με πέναλτι στο 4΄ άνοιξε το σκορ για να έρθουν άλλα δύο γκολ στην επανάληψη (Ντελίμπασιτς στο 64΄ και Χοσέ Κάρλος στο 82΄).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις