Συγχαρητήρια μοίρασε ο Λίνεν

Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013 16:09
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ

Ο Έβαλντ Λίνεν προπονητής της ΑΕΚ πανηγυρίζει μετά την επίτευξη του γκολ, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Super League μεταξύ των ομάδων της ΑΕΚ και του ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.

A- A A+

Τους παίκτες της ΑΕΚ συνεχάρη ο Εβαλντ Λίνεν για τη μεγάλη νίκη επί του ΟΦΗ

Ο τεχνικός της Ένωσης είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση, αλλά κυρίως από τους τρεις βαθμούς που πήρε η ομάδα του. «Σας αξίζουν συγχαρητήρια διότι πραγματικά ήταν μία μεγάλη νίκη», είπε αρχικά ο Γερμανός στην ομιλία του προς τους παίκτες και συνέχισε: «Το πρώτο μας επίτευγμα είναι ότι καταφέραμε για πρώτη φορά φέτος να βρεθούμε πίσω στο σκορ και να ανατρέψουμε την κατάσταση. Τώρα πάμε για το δεύτερο, καθώς δεν έχουμε νικήσει σε δύο διαδοχικά ματς (σ.σ. η ΑΕΚ υποδέχεται στη συνέχεια τον Πανιώνιο). »

Ακόμη ο Λίνεν δεν παρέλειψε να επισημάνει κάποια λάθη που έγιναν στη διάρκεια του αγώνα: «Στο δεύτερο γκολ ήμασταν και τυχεροί, έτσι όπως μπήκε το γκολ  Και με τον Άρη είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Η τύχη, όμως, δεν θα μας ευνοεί για πάντα. Όταν είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο και δημιουργούμε ευκαιρίες, πρέπει να βάζουμε τα γκολ. Χθες δεχθήκαμε γκολ από ένα λάθος σε στημένη φάση. Το έχουμε δουλέψει και είναι κάτι που δεν λειτουργεί σωστά. Πρέπει να το καταπολεμήσουμε αυτό». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις