Τα «φώτα» σε Περιστέρι και Κομοτηνή

Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013 10:43
ICON PRESS /ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Ο Παναθηναϊκός παίζει ίσως το «τελευταίο του χαρτί» (19:30) με τον Ατρόμητο. Έτσι όπως είναι η τωρινή κατάσταση των δύο ομάδων οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο. Στιγμιότυπο από προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων.

A- A A+

Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας

Η χθεσινή αναβολή στην Κομοτηνή υποχρέωσε τις δύο ομάδες, Πανθρακικό και Ολυμπιακό, να δώσουν «ραντεβού» για το απόγευμα (καιρού επιτρέποντος) στις 17:15, παιχνίδι που με αυτό του Περιστερίου, ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό, «κλέβουν την παράσταση» από το «κυρίως πιάτο» της ημέρας.

Ο Παναθηναϊκός παίζει ίσως το «τελευταίο του χαρτί» (19:30) με τον Ατρόμητο. Έτσι όπως είναι η τωρινή κατάσταση των δύο ομάδων οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο. Οι «πράσινοι» που αγνοούν τη νίκη εδώ και 6 αγωνιστικές δεν έχουν κανένα άλλο περιθώριο, εάν θέλουν να ελπίζουν ότι θα προλάβουν το «τρένο» των πλέι οφ. 

Το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση της Κομοτηνής είναι ο Ολυμπιακός. Με τον Αντώνη Νικοπολίδη για δεύτερο συνεχόμενο ματς στον πάγκο τους οι Πειραιώτες θα επιδιώξουν να διατηρήσουν το αήττητο που έχουν στο πρωτάθλημα, απέναντι στον Πανθρακικό, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση από τότε που ανέλαβε ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Η «αυλαία» του προγράμματος θα ανοίξει στις 15:00 στους «Ζωσιμάδες», όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχθεί τη Βέροια. Η «βασίλισσα του Βορρά», μετά την χθεσινή νίκη της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ, πρέπει πάση θυσία να πάρει τη νίκη, προκειμένου να «πιάσει» την Ένωση στη βαθμολογία. Από την άλλη ο ΠΑΣ εξακολουθεί να βρίσκεται στο παιχνίδι της εισόδου στην πρώτη πεντάδα και λόγω έδρας έχει τον πρώτο λόγο.

Μετά το επιβλητικό 6-0 επί της Καλλιθέας στο Κύπελλο, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στην Τούμπα τη Ξάνθη (17:15). Η ομάδα του Γιώργου Δώνη είναι το φαβορί απέναντι σε μία ομάδα που μακριά από τα Πηγάδια δεν έχει δείξει πολλά πράγματα.

Στα Χανιά, τέλος, ο Πλατανιάς θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι μετά την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου εις βάρος του Παναθηναϊκού έχουν πολύ καλή ψυχολογία και σε συνδυασμό με την ανάγκη των βαθμών θα «χτυπήσουν» με όλες τους τις δυνάμεις τον αγώνα. Ο εξαιρετικός εφέτος Αστέρας είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πέρασε και αυτός στα προημιτελικά του Κυπέλλου και μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις