Νίκη-οξυγόνο για Πανιώνιο

Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013 19:06
A- A A+

Ο Πανιώνιος επέστρεψε στις νίκες, αποτέλεσμα που αγνοούσε από τις 17 Νοεμβρίου, επικρατώντας στη Νέα Σμύρνη του Λεβαδειακού με 2-1, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής. Οι «κυανέρυθροι» έφτασαν στο τρίποντο με γκολ των Σάμαρη (28΄) και Γουνδουλάκη (79΄), ενώ ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει ο Βασιλείου στο 42΄.

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου μετά τη νίκη (4-0) επί του Πλατανιά, την 11η αγωνιστική, όχι μόνο αγνοούσε τη χαρά της νίκης, αλλά είχε συλλέξει μόλις ένα βαθμό, με αποτέλεσμα να «κατρακυλήσει» στη βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 28΄, ύστερα από περιπετειώδη φάση:  την εκτέλεση φάουλ του Σάμαρη απέκρουσε ο Κυριακίδης, στη συνέχεια το σουτ του Παναγιωτούδη βρήκε το δεξί δοκάρι και στην επαναφορά ο Σάμαρης σκόραρε το 1-0.

Η συνέχεια ανήκε στο Λεβαδειακό, που ανέβασε την απόδοσή του, πίεσε και τελικά ισοφάρισε πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον μόνιμο σκόρερ του, τον Στέλιο Βασιλείου. Στο 42΄ ο Νικολακάκης με κάθετη μπαλιά πάσα βρήκε τον Ροτζέριο, αυτός «έκοψε» την μπάλα στη μικρή περιοχή και ο επερχόμενος Βασιλείου είχε εύκολη δουλειά για το 1-1.

Ένα καλό σουτ του Παναγιωτούδη στο 61΄ πέρασε ελάχιστα άουτ, για να γίνει το 2-1 στο 79ο λεπτό από σοβαρό λάθος του Κυριακίδη. Ο Σάμαρης εκτέλεσε από μακριά ένα φάουλ, ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού είχε δική του τη φάση αλλά η μπάλα του ξέφυγε και ο Γουνδουλάκης δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, σημειώνοντας το «χρυσό» γκολ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις