Πίστωση χρόνου ζητάει ο Φάμπρι

Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 16:23
ICON PRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
A- A A+

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φάμπρι, θεωρεί ότι είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει η ομάδα στις καλές εμφανίσεις

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι η σκληρή δουλειά που γίνεται στην Παιανία θα αποφέρει σύντομα αποτελέσματα, ενώ επισήμανε πως δεν είναι μάγος και δεν είναι δυνατόν από τη μία μέρα στην άλλη να αλλάξουν τα πράγματα. Όλα αυτά, ενώ αυξάνεται η φημολογία που τον θέλει να «μετράει μέρες» στην Ελλάδα, ιδιαίτερα, στην περίπτωση ανεπιτυχούς αποτελέσματος στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο . 

«Καταλαβαίνω οπωσδήποτε τον μεγάλο εκνευρισμό που έχουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Διότι ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία και αυτή τη στιγμή δεν είναι στο επίπεδο της μεγάλης του ιστορίας. Φέτος όμως, ο Παναθηναϊκός έχει ένα σημαντικό πρόβλημα. Είναι σαν να είναι άρρωστος και δεν βρίσκεται στο επίπεδο που ήταν στις προηγούμενες περιόδους. Και αυτό αποτελεί ένα πρόβλημα από μόνο του», τόνισε αρχικά ο έμπειρος τεχνιικός και συνέχισε: «Ζητώ από όλες τις πλευρές να βοηθήσουν και να είναι θετικοί. Αναφορικά με τον αγώνα κόντρα στον Πλατανιά, ανεξάρτητα με τον αποκλεισμό και αυτό που εγώ θέλω και ο καιρός θα δείξει, η ομάδα κατά τη δική μου άποψη ήταν καλύτερη, πηγαίνει καλύτερα με την πάροδο του χρόνου και πηγαίνει προς αυτό που θέλουμε. Και πιστεύω ότι μονάχα με δουλειά αυτό θα αποδειχθεί και στην πράξη».

Ο Φάμπρι είπε ακόμη πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του γνωρίζουν τι χρειάζεται η ομάδα και πάνω σε αυτό το κομμάτι δουλεύουν εντατικά: «
Νομίζω ότι η δουλειά που γίνεται είναι σημαντική αναφορικά με αυτό που θέλουμε να κάνουμε και αυτό που θέλουμε να βελτιώσουμε και πάλι τόσο σε αμυντικό, όσο και σε επιθετικό επίπεδο. Αυτό που θα ήθελα να ζητήσω είναι μια πίστωση χρόνου, λίγο περισσότερο χρόνο για να μπορέσουμε να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο.» 

 

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ατρόμητο είπε: «Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει καλά σε αυτά τα παιχνίδια. Η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε και αποφασιστικά μια νίκη, για να μπορέσει να ανέβει η ψυχολογία και πιστεύω ότι αυτή τη νίκη θα μπορέσουμε να την εξασφαλίσουμε την Κυριακή, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα και σε μια δύσκολη έδρα».

Για τον αν αισθάνεται πίεση μετά τα απανωτά άσχημα αποτελέσματα τόνισε κατηγορηματικά: «Όχι, διότι έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην δουλειά που κάνω και νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου να αρχίσουμε τις καλύτερες εμφανίσεις και όσο περνάει ο καιρός να βελτιωθούμε. Αναμφισβήτητα δεν είμαι ένας μάγος και δεν μπορώ να τα αλλάξω όλα από τη μια ημέρα στην άλλη, αν δεν υπάρχει μια σταθερή βάση. Γι' αυτό και λέω ότι χρειαζόμαστε χρόνο, για να μπορέσουμε να το πραγματοποιήσουμε. Θεωρώ ότι πηγαίνουμε προς τον σωστό δρόμο».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις