Συναντήσεις με Κουφό, Μαυροκεφαλίδη

Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 12:15
ICON Press/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

A- A A+

Ο στόχος του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού είναι να δημιουργήσει ένα πανίσχυρο σύνολο ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας το καλοκαίρι του 2013. Ήδη έχει γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να μιλήσει με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ενώ οι άμεσοι συνεργάτες του θα συναντηθούν στο άμεσο μέλλον και με τους Κώστα Κουφό, Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Με τον άσσο των Νάγκετς θα συναντηθεί στο Ντένβερ ο Δημήτρης Παπανικολάου και θα ακολουθήσει επαφή και με τον σέντερ της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Ο  Δημήτρης Παπανικολάου, θα ταξιδέψει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού από τις 4 μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου και θα μιλήσει με τον ομογενή πίβοτ των Νάγκετς, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί ξανά με το εθνόσημο.

Θα ακολουθήσει ταξίδι και στη Ρωσία για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Οι διαφορές που είχε ο παίκτης με την Ομοσπονδία ανήκουν στο παρελθόν, καθώς ο Αντρέα Τρινκέρι έχει την απόλυτη ελευθερία κινήσεων για να καλέσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα όποιον παίκτη επιθυμεί.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: «Στο πλαίσιο των κατ’ ιδίαν επαφών που έχουν ήδη αρχίσει με τους παίκτες της Εθνικής ομάδας, στις 4 Φεβρουαρίου ο Δημήτρης Παπανικολάου θα βρίσκεται στο Ντένβερ, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου προκειμένου να έχει συνομιλίες με τον Κώστα Κουφό και την οικογένειά του για να του παρουσιάσει τα πλάνα που υπάρχουν εν όψει της προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σλοβενίας.

Σύντομα κάποιο από τα μέλη του τεχνικού τιμ της Εθνικής ομάδας θα μεταβεί και στη Ρωσία για να συναντηθεί για τους ίδιους λόγους με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις