Ματς-μισή πρόκριση για Παναθηναϊκό

Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 11:08
ICON PRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
A- A A+

Παιχνίδι-κλειδί για τη συνέχεια στην Ευρωλίγκα, δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο κλειστό του ΟΑΚΑ (21:00, Novasports)

YOUTUBE

Η προαναγγελία του 5ου ομίλου

Το Top 16 κοντεύει να φτάσει στα...μισά του δρόμου του και ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής με τους «μερένγκες» είναι αποφασιστικής σημασίας για τους «πράσινους». Η Ρεάλ, με 4Χ4 στο ξεκίνημα της δεύτερης φάσης, έρχεται στην Αθήνα για να πάρει τη νίκη και να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση στα προημιτελικά. Ο Παναθηναϊκός, που μετράει 3 νίκες και μία ήττα, εφόσον επικρατήσει στην έδρα του θα πιάσει στην κορυφή του ομίλου τη «Βασίλισσα» και ταυτόχρονα θα είναι ένα από τα μεγάλα φαβορλι για τους «8».

Η επιστροφή του Δημήτρη Διαμαντίδη «λύνει τα χέρια» του Αργύρη Πεδουλάκη. Η απουσία του αρχηγού φάνηκε ιδιαίτερα στα ματς με την Άλμπα Βερολίνου, αλλά και με τον ΠΑΟΚ, όπου ο Παναθηναϊκός πήρε δύσκολες κι αγχωτικές νίκες. Πρόβλημα τραυματισμού (μέση) αντιμετωπίζει και ο Ματσιούλις, που δεν είναι 100% έτοιμος, ωστόσο, θα ενισχύσει όσο μπορέσει τους «πράσινους».

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά και στην φάση των ομίλων και μετρούν από μία νίκη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις