Κύπελλο Ελλάδας: Πανηγυρική πρόκριση για ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος» συνέτριψε την Καλλιθέα με 6-0 και πέρασε στους «8»
Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013 22:05
ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ Λίαμ Λόρενς (αριστερά) πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε μαζί με τον συμπαίχτη του Κώστα Κατσουράνη κατά την διάρκεια του επαναληπτικού αγώνα ΠΑΟΚ-Καλλιθέα στο πλαίσιο των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, στο γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.

A- A A+

Ο ΠΑΟΚ δεν είχε την παραμικρή διάθεση να υποδυθεί το ρόλο του… Άρη απέναντι στην Καλλιθέα, την οποία συνέτριψε με 6-0 στην Τούμπα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, υπερκαλύπτοντας την ήττα στον αγώνα του «Ελ Πάσο».

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Λίνο σέντραρε, ο Λόρενς έδωσε έτοιμο γκολ στον Αθανασιάδη κι αυτός με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 12΄ πάλι ο Λόρενς ήταν αυτός που με σέντρα βρήκε τον Λάζαρ στο πίσω δοκάρι και ο Ρουμάνος με κεφαλιά ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα.

Οι επιθέσεις των γηπεδούχων γίνονταν «κατά κύματα» και στο 38΄ ο «Δικέφαλος» κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Βιγιαρέχο, ο οποίος αποβλήθηκε με κίτρινη κάρτα και ο Λόρενς από τα 11 μέτρα έδωσε από νωρίς σκορ πρόκρισης στην ομάδα του.

Ο εκνευρισμός των φιλοξενούμενων έφερε άλλα δύο γκολ για τον ΠΑΟΚ σε κάτι περισσότερο από ενάμισι λεπτό! Στο 44΄ ο Αθανασιάδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-0, σε γύρισμα του Σαλπιγγίδη ενώ αμέσως ύστερα ο Κατσουράνης εκμεταλλεύθηκε λάθος έξοδο του τερματοφύλακα και πέτυχε το πρώτο τέρμα του με τη νέα ομάδα του.

Στο 56΄ ο Αθανασιάδης ολοκλήρωσε το χατ-τρικ κάνοντας το 6-0 και κάπου εκεί ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να ρίξει τον ρυθμό. Ο Δώνης έκανε και τις τρεις αλλαγές του στο 60ο λεπτό και οι παίκτες του κατέβασαν ταχύτητα, καθώς ο λόγος είχε πλέον εκλείψει.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις