Πεπεισμένος για τη σύλληψη Χουσεΐν, Μπιν Λάντεν ο Μπους

Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2003 11:38
A- A A+

Την πεποίθηση, ότι κάποια στιγμή θα συλληφθούν ο Σαντάμ Χουσεΐν και ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, εξέφρασε ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζωρτζ Μπους, σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

«Περιστασιακά λαμβάνω κάποια έκθεση, που αναφέρει ότι τον έχουμε εγκλωβίσει, ή βρισκόμαστε κοντά του, ή κάπως έτσι», δήλωσε ο Μπους, ερωτηθείς εάν οι ΗΠΑ βρίσκονται κοντά στη σύλληψη του ανατραπέντος ιρακινού προέδρου.

Για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο Μπους είπε πως έχει απομονωθεί και κρύβεται. «Κρύβεται καλά. Ομως είμαι βέβαιος ότι και τους δύο κάποια στιγμή θα τους πιάσουμε», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Εξάλλου ο πρόεδρος του Πακιστάν, Περβέζ Μουσάραφ σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC, εξέφρασε την εκτίμηση, ότι, ο επικεφαλής του δικτύου της Αλ Κάϊντα είναι ζωντανός, και μπορεί να κρύβεται στο Πακιστάν, όμως η σύλληψή του δεν πρόκειται να είναι εύκολη υπόθεση.

«Ο κόσμος δεν κατανοεί την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα είναι πως πρόκειται για ένα αφιλόξενο τόπο, όπου εκείνο που λείπει είναι περισσότερο οι πληροφορίες, παρά μία αυστηρά στρατιωτικού χαρακτήρα επιχείρηση», δήλωσε ο Μουσάραφ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή