Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2003 07:01
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Τις πρωϊνές ώρες, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς και στο Αιγαίο βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 12 έως 32 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Πέμπτη, σε ολη τη χώρα, προβλέπεται γενικά αιθριος καιρός και μόνο στα κεντρικά και βόρεια θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα το απόγευμα να σημειωθούν παροδικές βροχές σα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και από το βράδυ στο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει στα βόρεια μικρή πτώση.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή