Θετικά σχόλια της International Herald Tribune για την Αθήνα εν όψει Ολυμπιακών

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2003 14:09
A- A A+

«Η Αθήνα ετοιμάζεται για τους Αγώνες» τιτλοφορείται άρθρο της εφημερίδας International Herald Tribune http://www.iht.com/ihtsearch.php?id=110954&owner=(NYT)&date=20030924030504 , το οποίο περιέχει ιδιαίτερα θετικά σχόλια για την ελληνική πρωτεύουσα και την πορεία προετοιμασίας της εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η εφημερίδα κάνει αναφορά στη βελτίωση της κυκλοφορίας στους δρόμους της Αθήνας χάρη στα νέα κλιματιζόμενα λεωφορεία και το καλαίσθητο –όπως χαρακτηρίζεται- μετρό το οποίο ξεκίνησε την λειτουργία του το 2000. Στο εν λόγω άρθρο επισημαίνεται επίσης ότι χάρη στη βελτίωση των μέσων μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα το «περίφημο» νέφος που σκέπαζε την ελληνική πρωτεύουσα έχει περιοριστεί.

Αναφορά γίνεται και στην ξενοδοχειακή υποδομή της Αθήνας με τη μεγαλύτερη έμφαση να δίνεται στην επαναλειτουργία των ξενοδοχείων Μεγάλη Βρετανία και Χίλτον. Στο άρθρό της ΙΗΤ συμπεριλαμβάνονται αρκετές πληροφορίες οι οποίες αφορούν τη λειτουργία των δύο ξενοδοχείων και τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Αναφορά υπάρχει τέλος, και για το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Μουσείο του Κεραμεικού τα οποία έχουν κλείσει προσωρινά λόγω ανακαίνισης ενόψει των Αγώνων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή