Δίκη «17Ν» : Την παραδειγματική τιμωρία των κατηγορουμένων, ζήτησε συνήγορος

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2003 10:34
A- A A+

Ο κ. Βασίλης Χειρδάρης, που παρίσταται στο δικαστήριο, ως πολιτικός ενάγων για την υπόθεση της ληστείας σε σούπερ μάρκετ «Μαρινόπουλος», κατά τη διάρκεια της οποίας είχε κακοποιηθεί υπάλληλος της επιχείρησης, αγόρευσε με την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Ο συνήγορος, χαρακτήρισε τη δίκη της «17 Νοέμβρη», τη μεγαλύτερη δίκη της νεώτερης Ελλάδας, ενώ όπως υποστήριξε, η οργάνωση ταλάνισε επί σειρά ετών την ελληνική κοινωνία.

Ο κ. Χειρδάρης υποστήριξε ότι η συμπεριφορά των κατηγορουμένων κατά τη διάρκεια της δίκης ήταν απαράδεκτη και ζήτησε την παραδειγματική τους τιμωρία.

Στο δικαστήριο θα αγορεύσει στη συνέχεια ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος παρίσταται για την υπόθεση της βομβιστικής επίθεσης στο «Πεντελικόν».

Οπως εκτιμάται, σήμερα πρόκειται να ολοκληρωθούν οι αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής. Σε αυτή την περίπτωση η διαδικασία θα συνεχιστεί τη Δευτέρα με την έναρξη των αγορεύσεων των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων.

Η δίκη συνεχίζεται.

ΠΗΓΗ : Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή