Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2003 07:00
A- A A+

Τοπικές νεφώσεις, με σποραδικές βροχές, προβλέπει για σήμερα Τρίτη στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και τα νησιάτου Βορείου Αιγαίου, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), ενώ στα δυτικά και βόρεια είναι πιθανό να εκδηλωθούν και καταιγίδες. Από το απόγευμα και απο τα δυτικά ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι που σταδιακά θα γίνουν βόρειοι με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 11 έως 24 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 27 και στα νησιά από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τετάρτη στα δυτικά, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα, προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενισχυόμενοι σταδιακά στα ανατολικά σε ισχυρούς και το απόγευμα στο Αιγαίο σε πολύ ισχυρούς. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση στα ανατολικά.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα βροχής μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχής. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή