Πρόγνωση καιρού

Τετάρτη, 01 Οκτωβρίου 2003 07:00
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό στα δυτικά, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα, προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών μικρής διάρκειας στα κεντρικά και βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοι μέτριοι και στα ανατολικά τοπικά ισχυροί, ενισχυμένοι από τις βράδυνες ώρες στο Αιγαίο σε πολύ ισχυρούς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 12 έως 25 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 28 βαθμούς και στα νησιά από 18 έως 26

βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Πέμπτη, σε όλη τη χώρα, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ανατολικά και νότια θα υπάρχουν λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική, προβλέπονται λίγες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια του νόμου. Οι άνεμοι θα είναι βορειοι μέτριοι και αργότερα στα ανατολικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή