Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2003 07:00
A- A A+

Γενικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Πέμπτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο στις Κυκλάδες και τη Βόρεια Κρήτη θα υπάρχουν λίγες τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο πολύ ισχυροί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 11 έως 25 βαθμούς, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 28 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Παρασκευή, σε όλη τη χώρα, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά ασθενείς στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα.

Σήμερα στην Αττική, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή